Currency:
5-star product online sale
Inloggen - Registreren -

Verzenden & retouren

Verzenden & retourneren
Verzend Informatie
1. Bevestig uw afleveradres voor betalen, kun je het beste de telefoon nummer achter te laten contact op te nemen. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor alle actuele informatie hebben gekocht.
2. Items worden doorgaans verzonden binnen 3 werkdagen na betaling is geverifieerd (zat & zon en de meeste nationale feestdagen uitgesloten).
3. Verzending naar wereldwijd door EMS (Express Mail Service) met de volgende uitzondering: Saoedi-Arabië, Angola, Nederland, Nigeria, Tsjechië, Kenia, Oekraïne, Rusland, Kroatië, Hongarije, Bhutan, Bulgarije, Georgië, Malediven, Mexico, Brazilië, Polen , Letland, Roemenië, Estland, Zuid-Afrika, Bahrein, Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit, Qatar en anderen. Neem contact met ons op om te bevestigen of u in gratis verzending gebieden of niet.
4. Zodra wij uw pakket, sturen wij u tracking-nummer zodra het beschikbaar is. Pakket transitting tijd duurt normaal 7 tot 14 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, neem dan meer geduld.
Terugkeer Beleid
Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft aangeschaft via de website en het is binnen 7 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil. Goederen moeten worden geretourneerd binnen 7 dagen na ontvangst datum - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en labels. Wij zullen uw oorspronkelijke methode van betaling te crediteren, met uitzondering van re-stocking / administratiekosten en retourkosten. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer van de goederen vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.
Terug